mandag 7. april 2008

Ny uke....




Ja så er det mandag igjen og en ny uke... Igår kom det en masse snø igjen men heldigvis er det ikke så kaldt så den blir vi nok kvitt like fort.

I helgen var det utstillinger igjen. På lørdagen var jeg i Oslo på kattutstilling og Johnny var på valpeshow med Tindra. Igår var vi begge på valpeshow med Tindra. Gipsy fikk være hjemme da hun er litt slyngete akkurat nå,har for mye kropp til hode sitt *ler*

Valpeshowet var i Mjøndalen,Drammen Hundefestival,og det var en del å si om det men det får bli en annen gang... Trange lokaler,ikke noen kataloger eller PM m.m

På lørdagen gikk det bra for Tindra og hun vant sin klasse (4-6 mnd) og ble 2 BTK. På søndagen ble hun nr 2 av 3 i klassen sin. Hun har fått kjempefin kritikk og det er sååå gøy men hun må nok ringtrene litt mer til neste gang.

Her er noen bilder som jeg tok på utstillingen i går.

1 kommentar:

Monika sa...

So kjekt at det går fint med Tindra på kvalpeshow:) Kjenner det klør litt i magen etter å stille i naustdal no! hehe... har trent litt på å gå fint og stå fint. det meste går jo bra med en godbit;) skal berneren stå med beina på en spesiell måte når han skal stå fint, eller slik han stiller seg sjølv?