mandag 24. januar 2011

endelig oppdatering







Nå har vi kommet lang inn i januar 2011 og jeg har endelig tatt meg tid til å oppdatere bloggen. Skal prøve å være litt flinkere til å skrive her.
Nicco har nå blitt 1år og tiden som valp er over og nå er det dags å være med de store guttene :-) Han startet vel ikke så bra der med både blått og gult men på de siste utstillingene har det blitt rødt og med kjempefine kritikker. Moro at han også ble nr 5 på valpelisten til NSTK.


2010 års siste utstillingen var romjulsutstillingen i Letohallen. Der stilte vi 3 Shih Tzu og en Berner. Tindra fikk bli med for første gangen på 1 1/2 år. Skulel stille henne men det kolliderte med de andre så Johnny fikk ta henne. Hun var flink i ringen men det ble en blå sløyfe denne gangen.


Nå har også Tuva begynt å stilles på valpeshower. Det må til ganske mye trening på å stå på bord og gå pent i ringen men det blir bedre for hver gang så det kommer nok :-) I lørdags var vi i Flatebyhallen Enebakk. Sist vi var der så ble Harley BIR,tenk at det er 2 år siden. Nå ble Tuva BIR og var ganske så flink så det ble en fin trening.





Ingen kommentarer: